✚MEDIGRAFBezpieczny dostęp do planowania dyżurów

Zaloguj się

Administratorzy, koordynatorzy i pracownicy korzystają ze swoich kont. Nie logujesz się do OneDrive.

Link ustawienia hasła jest jednorazowy i wygasa po 7 dniach. Sam zwykły link pracownika nie daje dostępu do danych.